Laivamatka tallinnaan (en joutonu itte maksaan) meni hyvin! Ensimmäänen mulle pahoonvointii aiheuttava tapahtuma oli kun eräs mies meidän pöydässä (englanti oli kieli) alkoo jutteleen, hänen tyttärensä ja vaimonsa oli käytävän toisella puolen lasten leikki huoneessa... Nainen tuli siihen vieraalla kielellä puhuun jotain... Mies käänsi että vaimo haluu tupakille... Sanoin että voin mennä kaveriksi tupakille (vaimo ei puhunut englantii) Ei ollut sallittuu, mutta tehän voitte sillä aikaa kattoo meidän lasten perään kun me vaimon kaa käydään tupakilla (mies ei itte edes polttanu) Olis ukko antanu vieraalle lapsensa hoitoon, mutta ei päästäny vaimoonsa tupakille....

Mää sain syärä koko aikana vaan pottumuusii... Hianot koristeet oli joka paikas, sitrusherelmillä, tästä teen teille viälä tarkemman raportin!!!

Ja kolomas asia oli, istuttiin kaverin kaa pöyräs johona oli tilaa, tuli kaksi nuorta tummaa naista enkuksi kysyyn notta saako istuu.! mää heti notta saa! Puolella korvalla kuuntelin heidän puheitaan ja jossakin vaiheessa iltaa kysyyn heiltä svahiliksi notta terve mitä kuuluu? naiset alkoo haukkuun mua notta miksi meirän valkoihoosten pitää heitä aina kiusata... Sanoon vaan että kieli mitä he puhuu oli aika liki sitä mitä mää Tansaaniassa kuulin, mutta sei oo sitä....He olivat Keniasta vuoren toiselta puolen missä molen käyny Tansaaniassa. Tytöt kertoivat että olin ollut ensimmäinen valkoihoonen ihiminen joka oli antanu istuu vapaalle paikoolle (kaikki pöyrät oli varattuja, muttei täysii) Ollaanko me tosiaan nuan paskoja, varsinkin tuan ekan kulttuuri sokin jälkeen, lapset jätettääs mulle, mutta akka ei saa mun kaa lähtee tupakille!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Onneksi olen suamalaanen!!!!