Eveliinille tiaroksi notta paketti menöö postihin ens viikolla... menöö sinne kyllä muutama muukin paketti! Sain siis Eveliinin paketin valamihiksi! ja sain sen jopa eilehen pääteltyä! Mää en mitään vihaa niinku päättelyä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mutta kuitenkin sain senkin tehtyä ja monehen tyähän! Loorti tauluun en oo viikolla koskenukkaa!

Huamenna olis rankka päivä... oon luvannu mennä oppahanksi yhtehen vaellukseen! No jos näin kovasti sare kropisoo niin tuskin kukaan lähtöö, no pitää kuitenkin varooksi pestä saretakki, sekun haisoo kun rankkitynnyri, panoo pikaohojelman niin ei tartte valavoo koko yätä!!!! JOOOO!

Töis on ollu sitä samaa vanhaa... Lasten auttamista, milloon matikas, milloon äikäs, milloon käsitöis, milloon takin kiinnilaittamises! son sitä tämä elämä! Ny toivon notten ikinä saa lapsia, tuas luakas nimittään on yks "kamala" lapsi ja kai sitä pelekää notta omasta tuloo samanlaanen, lapsen äitee nimittään on saman koulutuksen käyny kun määkin, ollaan siis koulutukselta saman alan ihimisiä... Tosin moon tyässäni keskittyny lapsiin hää nuariin!!!!