Haettihin likat eilehen rautatiäasemalta! käytihin mun kummilikan synttäriillä ja kaupas! No illalla sitten mentihin uimahan!!!!!! molin ensimmäänen veres, samalla lähti karvaturkki ja lakki päästä... likat siinä vähän aikaa kärvisteli.... kumpikin kuitenkin uskalsi vetehen mennä!!! toiselle jäi lakki viälä päähän... ja vesi oli muuten sairahan kylymää, son nimittään vanha hiakkakuappa ja pohojavettä!!!! meinas mun vanhat luut ihan kangistuu! no saunahan sitten uimasta melekehen suaraa! illalla tehtiin viälä pitsaa ja likat paineli vinttihin kattomahan unikuvia!

Aamulla likat sitten nukkuukin pual 10 (tai en tiärä nukkuuvakko, höpisiväkkö vaan sängyys!) mutta alaha tulivat pual 10 ja toinen likoosta oli notta miten voi olla tälläänen taloo.... kerroon siiinä sitten talon historiaa!!! Niin ja ukoon sisko oli kaveriinsa valistanu notta mulle ei kannata sitten itikoosta puhua kun hyttyysi tarkoottaa... non mulle nimittään lehemiä!!! oli likka vähän aikaa naureskellu....

Niin ja kiusattihin me ukoon kaa likkoja pikkuusen, ny kun ollahan maalla niin herätys on kello kuus! venähti pikkuusen likkojen naamat!!!!!