No moon kyllä aina tän tiennykki... molen rakastettu tai vihattu!!!!
Veh-maalaases Bigsisteris oli tälläänen...

Moon siis Voikukka 7.6. - 10.7

Voikukka 7.6. - 10.7.
 
Voimakastahtoinen voikukka jakaa kanssaihmiset kahteen leiriin; voikukkapersoonaa joko rakastetaan tai inhotaan. Huomaamattomaksi tai harmittomaksi häntä ei sano kukaan. Komea, kirkkaana loistava voikukka on kernaasti keskipisteenä, missä ikinä onkin. Ja voikukkahan on: yhtenä hetkenä hän valloittaa muilta tilaa täällä, seuraavassa hetkessä huomio kiinnittyy voikukkaan toisaalla. Seinäruusuksi voikukka ei alistu, vaikka moni kernaasti syrjäyttäisi yksinvaltiaan elkeillään vihamiehiä keräävän voikukan. Loistonsa alla voikukallakin on heikot kohtansa. Sisimmässään hän pahoittaa mielensä herkästi, mutta nostaa  päänsä kohti aurinkoa sitkeytensä avulla. Sitkeys on samaan aikaan sekä vahvuus että heikkous: voikukkaihmisen on tiedostettava, että moni tulkitsee sitkeyden ylimielisyydeksi. Pienelle ystäväpiirilleen voikukka on luotettava lähimmäinen. Siinä missä voikukkakasviin voi turvautua niin nälässä, janossa kuin moninaisessa vaivassakin, on voikukkaihminenkin valmis antamaan kaikkensa auttaakseen ystäviään. Voikukan elämänkumppaniksi ei sovi toinen voikukka: suhde toimii kuumana viha- rakkaus -suhteena, mutta pidemmän päälle tilasta parrasvaloissa tulee liian suuri taistelu. Voikukan rinnalle voi jäädä vain  huumorintajuinen ja sopeutuvainen elämänkumppani.

Ja ukko onkin sen takia

Keto-orvokki 11.7. - 8.8.
Ensivaikutelma keto-orvokista on suloinen. Vaikka katse on lapsenomaisen luottavainen, koko olemus pieni, ujo ja vaatimaton, hänestä huomaa pian yllättävää värikkyyttä ja monimuotoisuutta. Hänessä on ainutlaatuista persoonallisuutta, outoa, jopa omassa suvussaan. Et ole tekemisissä minkään keskivetotyypin kanssa. Herkkä keto-orvokki on vahvalla varrella tukevasti kiinni maassa. Suku ja ystävät ovat hänelle suorastaan elintärkeitä. Valta ja raha eivät häntä kiinnosta, hän tarvitsee ennenkaikkea ihmisiä, läheisyyttä ja lämpöä. Hän viihtyy ja kukoistaa vaatimattomissa olosuhteissa ja saa muutkin viihtymään. Keto-orvokin juhlissa ei tarvita gourmet- ruokia. Teekupin ääressä hänen luonaan vietetään unohtumattomia iltoja. Äärimmäisen sosiaalisena ja empaattisena keto-orvokki suorastaan itsestään ajautuu ammatikseen auttamaan muita. Eläytymiskykyisenä hän sopii myös esiintyväksi taiteilijaksi, etenkin näyttelijäksi. Aina tuohtuessaan ja muista  huolehtiessaan hän helposti unohtaa huolehtia omasta terveydestään ja lepohetkistään. Oma rakkauselämä, perhe ja lapset jäävät helposti liian vähälle huomiolle. Keto-orvokin pitäisi varata almanakkaansa oma rauhallinen koti-ilta edes silloin tällöin. Keto-orvokki valitsee mielellään puolisokseen hiljaisen ja rauhallisen luonteen, joka myhäilee  taustavoimana vilkkaassa seuraelämässä. Itsekkäät ja kovat kyynärpäätaktikot hän jättää huomiotansa vaille.

Mutta kummankin horoskooppi pitää justihinsa paikkaansa mulla "Sisimmässään hän pahoittaa mielensä herkästi, mutta nostaa  päänsä kohti aurinkoa sitkeytensä avulla. Loistonsa alla voikukallakin on heikot kohtansa."

Ja ukosta "Äärimmäisen sosiaalisena ja empaattisena keto-orvokki suorastaan itsestään ajautuu ammatikseen auttamaan muita.Aina tuohtuessaan ja muista  huolehtiessaan hän helposti unohtaa huolehtia omasta terveydestään ja lepohetkistään. Oma rakkauselämä, perhe ja lapset jäävät helposti liian vähälle huomiolle."

Mitenkähän ukko on sitten valinnu voikukan pualisokseen???? määhän käytän vaikka kyynärpäitä päästäkseni tavotteeseeni???? ja perhe kyllä jää ukolla taka-alalle.... Taustalla soi muuten tämän vuaren euroviisujen voittopiisi!

En enää tiärä miksi mää tätä plokii pirän... ei mul oo enää mitään kerrottaavaa! tootta nähäny kaiken mitä nähärä  voi, kaiken paskankin!!!!