Siis äitee päivemmällä kyseli notta onko sulla se aika kuukauresta kun puunasin keittiöstä seiniäkin, ei oo! Moon varmahan sairas, yleensä mulla tosiaan tua siivousvimma isköö kuukautisten aikana! no moon koko päivän siivonnu, oon saanu jotakin aikaaseksikin, en kyllä mitään näkyvää, jos ei pihalla ruahonleikkuuta lasketa mukahan! Mul on kyllä pari päivää ollu pääkin kipiä, ja illemmalla tuntuu poskionteloos jomotusta! Pitää vissihin hakia antipioottikuuri niihin! Pitääkö ensin pyytää raskaustesti? ei kun ne taitaa kysyä aina että ootko raskaana? no en tiärä! (toivottavasti oon ettei oo menny hukkaan viikonloppu...)

Niin ja nyt sitten Muariskalle tiaroksi notta paketti tuli perille ja Tuamasmonsterille notta paketti tuli perille! Muariskan paketis oli sukkapuikkoja, AHK- lahja ja pyyheliina, vaikken tiärä oikehen miksi se pyyheliina tuli! Ja Tuamaksen paketis oli 2 monsteri pehmolelua, 2 elokuvalippua, laukku, lippis, sateenvarjo, 2 avaamenperää! Pehmolelut koppas kummilikka, ja elokuvaliput lahajootin serkkulikalle kun meillä ei oo finkinon elokuvateatteria! avaamenperistä toisen otti äitee, toinen jäi mulle, laukun omin mää uimalaukuksi ja sateenvarjoon mää varmahan lahajootan jollekkin, mää käytän saretakkia! Ja muutenkin mul on ollu arvonta onnee: voitin maa ja kotitalousnaisten arvonna pelargonia-amppelin, naapuri kylän yhyristyksen arvonnas lahjakortin, lotos oli 3 kertaa peräjäläkeen 4 oikehen, olikohan jo kaikki ei ollu kantakaupan arvonnas voitin kans sen lahajakortin! ja jos nyt ukon kans on viälä "arpaonni" suasinu niin JES! Koko elämähän on pelekkää arpapeliä!!!!!!

Joskus tuntuu kun oot kesälomalla tai "jäät" tyättömäksi niin on sitä aikaa, mutta pah aika loppuu aina kesken! moon sellaanen joka aloottaa aina uutta ja kallaa sitten joskus niitä unohtuneita töitä esille! Esimerkiksi moon jo aikaa sitten luvannu "plokisysterille" tai hänen vauvalleen (kohta 1 v) nutun, son erelleen tekemättä! sitten on nua AHK:t tekemättä, mul ei oo varmahankaan eres osootteeta enää ylähällä, sitten on nua 40 000 palakinnot! kaikki tekemättä! jotakin alootat niin ei tää oo niin hyvä notta tän vois kellekkään lähettää! Mun pitää varmahan AHK:hon keksiä jotakin torella yksinkertaasta, en eres haaveele sitä kuuta taivahaklta (mitä mää yleensä teen) ja nyt varsinkin kun ilimootauruun taas tuahon salaaseen neuleystävään jonka Tuija järkkää!