Isä antoo mulle mettäs tänään moottorisahan käyttöhön! Reenasin sillä larvoja karsies aikani niin lopulta se tuumas notta karsi nua tukikki! En kuulemma pahemmin syäny lihalle enkä jättäny pahoja tynkiä!!!! Ei se ainakaan valittanu! Tosin harjoottelin ensin kuusen larvalla!!! Ny on kyllä sitten selekä ja hauikset kipeenä, huamenna mennähä uurestaa!

Ja siitä Hamsteriis olosta mun loppu saldo oli 5. Matami74 1338 g. en tiärä teinkö enkat ko viimme vuaren neloshamseteriista en löytäny loppu raporttii ollenkaa, olis pitäny näkyä sivus, mutta siin oli uuret rammat jo! Pitää vissihi itte sitten laskia!!!!

Moon ny kaharen viikon aikana käyny kolomesti meirän maakunnan pääkaupungis, kaharesti naapureetten asioola ja kerra omien! Meiltä hajos tv, haettiin uus! Naapurin ukko yrittää saara ajokorttiaan takaasi, ikää on yli 70 rementoitunu!!!! Tänään käytihin oman kunnan tk:ssa lääkärintakastuksessa! Ja isoosti toivon nottei hälle korttia myännetä!!!! Vaikka tiärän notta hää korttia tarttis, mutta kun ei tänään muista notta tuasta laitetahan pyyhkijät päälle!!!!!

Sain muuten tänään kamerani takaasi! Siin ei oo ollu mitään vikaa!!! Myyjä oli vaan myyny mulle liian isoon kortin kamerahan!!!!