No niin Joulu on vietetty (jaa joko se meni???) lähärettiin appelaan jo lauantai ehtoona, voin sanoo notta onneksi, sunnuntaina oli ainakin osa suamia niin liukasta notta oikehen! Ja tarkootus oli notta oltaas tultu takaasi maanantaina mutta menikin keskiviikkohon, kun ukon täti miähineen oli tulos appelahan (ovat ukon kummit)... no lähärettihin sitten aika myähähään ehtoolla ajelemahan etelää kohore ja äitee soitti välillä notta tuuttako hakemahan täältä lahajat! no mikäs siinä haettiin nekin!!!

ai joo pitää kertoo notta mun joululahaja valinnat oli tosi ihkui! varsinkin likkojen miälestä prätsit!!! vanhin poijista ähersi leekopalikooren kaa illan, toiseksi vanhin tuumas notta kiva kun sain tällääsen oman ja nuarin (meirän kummipoika) leikkii raktorilla niinkun aikamiähet! Ja se loortin kuva, pitää kuulemma ens tilas laittaa seinälle! Ja anopin lampahan sain valamihiksi aatto aamuna noin kello 12, sattuneesta syystä siitä ei oo kuvaa!!!! (kamera kotona!!!!(enkä appiukon kameraa keherannu pyytää lainaha!!!!))

Niin ja ne mun paketit! Mää sain hopeeta, uuret täkit ja tyynyt, sauna kiulun ja napon, villapairan, mariskoolin, villasukkia, kynttilän jalakoja, joululöki pullon, tiffany enkelin (olikohan kaikki jo???) ja tiätty suklaata... (sain ukon veljenlapsilta sellaasen isoon fatserin sinisen suklaalevyn, soli pelekästään mulle), oli veljen likka muistanu notta mää rakastan suklaata... (kuka ei rakastaasi????)

eilinen päivä sitten meni sitten raivates paikkoja, piti uusia vähä "sisustusta", vaihrella tavarooren paikkoja!!!  ja tiätty täkit piti ottaa käyttöhön!!!

Ja nyt mun pitää teherä isoo tunnustus! Joulun yllätysvaihros mul oli kaverina Hahtuva kerkesin tänään vasta hakemahan hänen pakettinsa, kuvaa ei sisällöstä oo, mutta mua alakoo hävettään oma paketti jonka tänään laitoon postiin! Mää laitan sulle Hahtuva jotakin perähän tulemahan! sää petyt kamalasti! Toista kertaa en JYV osallistu! Muista matami tua ens vuanna!!!! Laitan paketista kuvan het kun saan patteria kameraan!!!!!!

Ja helmis: moon vissihin hukannu sun lapaaset! et oo ainakaan niistä mitään maininnu notta nolis perille tullu! neulon sulle uuret ja parit muukkin lisäksi (olis viiret tilaukses) mutta helmis on etusijalla jos sei oo omiaan saanu!!!!!!! Ja tänään tuli pohojanmaanuutisis notta jussikuvio on uusin ja erikoosin muativillitys ja saa vaikka minkävärisenä!!!! (no ne vois olla aika viekeet ne oranssit jussilapaaset!!!! voisin omalle sny:lle sellaaset lähettää kiitokseksi, sain nimittään ihanan joulukortin Harmaalta villasukalta.... otan siitäkin kuvan myähemmin!!!!!)

Niin ja tua Kiitos sivu on pahasti jäliis!!! Ei oo ollu konetta millä värkätä ja päivitellä!!!!!! mutta kyllä se siitä!!!!