Meil oli likkojen kans power parkissa ihana päivä! Mentihin sinne heti aamusta 11.30 ja oltihin siihen asti kun se suljettihin kello 19!!!!

Mää kävin täällä ainakin 10 kertaa.... typhoonissa, cobrassa ja boosterissa kolome kertaa... mega tropissa kerran  joyridessä varmaan sen kymmenenkertaa kans la palomaassa kans monta kertaa! Kaikki laittehet tuli testattuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Copra ja boosteri oli torella mahtavia! siis niin ihanaa vauhtia että... boosteri oli mahtava kun ylähältä lähärit alaha päin eikä ollu hajuakaan mihinä päin on maa... ja boosterista oli aivan mahtavat näkymät ylähällä kun siellä oltihin ja se tuuli, en moo tiennykkään notta pohojanmaallakin tuuloo niin lujaa!!!!!!! niin ja megatropissa tuntuu kun purotus lähti niin nousi mahalaukku kurkkuun!!!! Coprassa oli ihana tunne kun lähärettihin taaksepäin.... et yhtään tienny notta mitä tulee... ja tavallaan taaksepäin matka tuntuu palio piremmältä!!!! mulla pyörii viäläkin päässä!!!!!!  Siis mun päivä!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tahtoo kohta uurestaan!!!!!!!