... siis tupakanhimo! Moon eilehen, siis tiistaina vetäny erellisen röökin... on teheny miäli mutta non menny ohitte.... (kauaksiko aikaa????) mutta kuitenkin! oon ottanu tänään pari lasillista viiniikin testateksini itteeeni, ukon tupakat kun on tos nokan alla, mutta ei vaan jaksa alakaa käärii!!!

Mulle iski nyt, on erelleen päällä, siivousvimma, se mikä muhun yleensä isköö päälle menkkojen ekana päivänä (menkat o loppu pualella...) moon kääntäny kaappia, vääntäny rättiä ja HIONNU!!!! Luin nuasta purkkien ohojeesta ja haittavaikutuksista... lisääntyny hikoolu on yks niistä monista!!!!! ja joltakin tupakkan tumppaus sivuulta luin notta akoolla yleenen "sivuvaikutus" on notta pitää kääntää joka paikka ylös alaasin ja pengastaa unohtunehet kaapit ja laatikot! no tuata moon tänään teheny... vaikuttaa varmahan myäs viikonloppuna kylähän tulevat ukon sukulaaset, jokka olettaa notta moon jo iliman tupakkaa, ainakin jollakin lailla... ja nua loppupualella olevat kuukautiset! (nyt haen muuten suuhuni purkan, enää en anna periksi...(otin niitä miaroompia...))

ja tänään (anteeksi eilehen oli) muuten on ollu "helppo" päivä!!!! teki miäli mutta ei ollu likimaikaan mistolis käyny eres kysymäs!!!! ja sitten meille tulevan leheren elikkäs ilikan juttu joka liittyy tupakoontiin

"Tiukka ei" vähentää nuorten tupakointia

tiistai 03.07.2007

Nuorten terveystapatutkimus osoittaa, että lasten tupakointi vähenee, jos vanhemmat kieltävät tupakoinnin kokonaan. Nuorten ja lasten tupakointi vähenee moninkertaisesti, vaikka vanhemmat itse sauhuttelisivatkin.

Kodeissa, joissa saa vapaasti tupakoida, lapset aloittavat tupakoinnin 14 kertaa todennäköisemmin kuin kodeissa, joissa tupakointi on täysin kiellettyä

Tampereen yliopiston terveystieteiden laitoksen tutkimukseen vastasi lähes 6 000 iältään 12-18-vuotiasta nuorta.

Lähde: Ilkka

Ja mun tango horoskooppi oli ko leheres aivan mahtava, mutta sitä ei oo nettihin vissihin laitettu... (laitoon ko asiasta sinne palautetta, koopit oli niin mahtavat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) toivottavasti tajuuvat het laittaa mulle ne!!!!!!!!!!!! mun ikäänen akka ja luen tango liitteen!!!!!!!!!!!!