Mistä alootan? Tästä illasta vai tyäpäivästä? No mennähän aamusta... Elikkä alootetahan tyäpäivästä!

Mul oli "opena" kaks tuntia matikkaa, ekan tyhymän kaa "harjoottelin" (tokalle osasin jo opettaakkin, eli oli kaksi puolikasta matikan tuntia) No sain ekalla tunnilla yhyren poijan itkemähän kun hää luuli nottei hää pääse pihalle kun on matikan laskut laskematta, päästin pihalle sitä mukaa kun laskut oli laskettu oikeen (kävin itte tarkistaas) Kaikki pääsi sitten ajallaan pihalle... No toisen matikan ryhymän tyttö eli torstaita jolloon ei oo matikkaa, eikä hällä sitten ollu kirjoja, oltihin välkällä justihin puhuttu siitä notta kuinka keskiviikko päivä tuntuu torstailta, varsinkin ku ei oo jäljellä enää yhtään "normaalia viikkoa" pakkolomien ym muiden tapahtumien takia!!!

Seuraavalla välkällä oli poijat tapellu jalakapallosta, tai siis siitä mitä sillä leikitähän, niin kovasti notta yks poika itki luakas, sitä sitten seleviteltiin ja sovittiin notta, kun tytyöt valitti nottei he saa koskaan palloo niin notta joka toinen välkkä pallo on tytööllä ja joka toinen poijilla ,ja lupasin välittää tiaron heirän omalle opelle, ja lupasin myäs välittää tiaron notta varootus on annettu notta jos joku vielä tulee itkien pallopelistä valittamaan notta oli pelin sääntöjä muutettu kesken leikin kertomatta muille, niin motetahan se openhuaneeseen ja aletaan leikkiin sillä siellä...

No loppupäivä menikin sitten hianosti! Jopa puukässä tunnit!!!

No lähärin töistä kotiin ja kävin tankaas (siis hain kanisteriihin naftaa traktoriin) ja haistelin notta tuoksahtaa erikooselle, mutta aattelin sen tulevan erellä tulevasta autosta... Ja menin kauppahan ja tein ostokset ja olin lähärös kotiin niin auto ei startannu! soitin meirän remontti reiskalle, joka tuli paikalle (epääli notta olisin startannu akun tyhyjäksi) sanoon kyllä notta kuinka sitten voin kuunnella rarioo, mutta kun o akka ratis niin ei vasta väittehiä kuunneltu!!! Tuli paikalle ja eka kommentti oli plondimaanen, miten sää rarioo kuuntelet? Sullahan on akku tyhyjä... Olin vaan hiljaa ja se koitti startata ja tuumas notta sullon startti levenny! Tyännetähän käyntihin niin pääset kotia, tuun hakeen auton siältä, ja laitan kuntohon! (mää olin kaupan pihas jo tiatoonen siitä notta startti on levenny)!

No loppu illan sitten haloon puita pahaan olohon! Ja siin olikin tärkeemmät!!!!