Edit: SNY:N paketin kuva lopussa!

Asiat on tyä pualella menny etehen päin! vaikka mulla on ny lomaa ens viikkoo niin mää meen maanantaina "töihin" tuloo yksi kiva ihiminen selevittämähän asioota ja neuvomahan mua ja tyäkavereita! Pitää teherä isoo ja pitkä lista kyssäreitä!

Viikkoo on ollu kiirus! Meilon piha auki! Pitää laitaa joka paikkahan salaojat ja sadevesi järjestelmät! oon oppinu raksapualeltakin jotakin uutta! Isompia haaveria ei oo sattunu jos ei joukkohon lasketa yhtä katkennutta sähköjohtoo ja puhelinpiuhaa! siis todella "vähääsillä" vahingoolla päästiin! Puhelinyhtiön miäs kävi puhelin kaapelin korjaamassa! Oli sanonu notta saa hakia maakaapelia ilimaaseksi!senkun hakoo he tuloo sen sitten yhyristämähän! Ilimeesesti tahtovat luapua nuasta ilima johoroosta!

Meil oli täällä karhu jahtikin! Onneksi ei kuitenkaan tullu suurempia vahinkoja karhun kanssa...

Kävin eilehen keskisellä, taas, ostin kaikenlaasta tilipehööriä! Langat jätin ostamatta!

Niin joo ja hain mää torstaina paketinkin! Laitan kuvaa kun löyrän kameran siivouksen jäliiltä! Niin paketti oli mun salaaselta ystävältä! Karkit on muuten viä syämättä!!!!!!

Tässä on mun lokakuun paketti! Ihana sellaanen! Karkit kerkes jopa syämättä kuvahan! Kynttilät oli ihanan värisiä! Ja LANKA NAM!!! Heti tuli miälehen notta tuasta saa mahtavat säärystimet! Ja käsin raapustettu kirje!!!!!!