Molen päässy irti ihan ittestä... ei tartte siällä rampata joka tunti tai eres joka päivä, no tosin ei mun tartte rampata täälläkää! toisaalta hassua... moon tyättömänä ny niin mullon kotona enee aikaa touhuta, ei tartte tiatokonehen kans niin palioo iltaasin kommunikoora, kun on niin palio muuta ja järkevämpää tekemistäkin.... Tänään mollahan äireen kans autettu mummoo kukkien kans, ollahan tapiseerattu vinttiä ja haravootu mummon puskanjuuret! Mää nostin toisen penkin porkkanat ylähä... pitää huamenna nostaa toinen penkki ja ryäpsäästä ne ja laittaa pakkaasehen!

Ukko on naukunu mua keittämähän ruakaa, sille kun ei taharo mun laittama ruaka oikehen kelevata! Mää eilehen sitten keitin sille jauheliha-pottu-juures soppaa, ja sanoo sitten notta olihan se ihan hyvää, mutta olisit voinu laittaa enee mausteeta! Sanoon sille sitten että tee sitten itte ruakas jos ei kelepaa! No kuulemma jourun tiistaisin ja torstaasin tekemähän ruuan kun se tuloo töistä (sillä erellytyksellä nottei mun tarvitte mennä päiväksi töihin)...

Mutta ny lähären... hmmm jääkaapille keitän ittelleni suklaa kiisseliä ja sotken siihen sitten vanilija jäätelöö! Haluaako joku muu?????