Ilun kommentoonti eiliseen postaukseen!!!!
ilu
21.11.2006 - 21:50
kyllä sen pitäisi auttaa jos käyt uudelleenjulkaisemassa.
a itse sisäistin vasta aika vähän aikaa sittten, että vuodatusta oikeasti pyörittää YKSI MIES ihan harrastuksekseen. ilman korvausta. meidän kaikkien tuhansien iloksi. että eipä haittaa jos välillä tökkiikin...
 
Kyllä se Ilu niin on notta meirän pitääs kiitokseksi Tuamakselle jotakin kehittää! Laitetahanko akat pyärät pyärimähän! Ja akat ei tuasta tartte suuttua! meillä akka on akka, muija on haukkumanimi, tiärän notta johonakin muualla son toisinpäin! Mutta se asia! Jotakin pikkukivaa Tuamakselle!
 
Edit2
Ilmoottautumis ajan "loppumisesta" ilimootetahan sitten kerralla! Mutta Tälle meirän ihanalle plokien ylläpitäjille jotakin kivaa... tosin tua vaaka tilkuusta tehty peitto kukaan ei taira ennen jouluu sitä ehtiä kasaamahan... me kattotahan sitä sitten muariskan kans! Laitetahan sitten postia tulemahan! Mutta sovitahan notta tämon niinku ilu sanoo notta neulojien pro tuamas-lahja, mutta tähän saa osallistua muukkin kun neulojat! Katotahan mitä me keksitähän!
 
Edit3 Kiitos sivulta löytyy lisätiatoja! sivu ei näy jos "päivitän" sitä!!

Edit4 Tekiskö joku napin? tää alkaa nimittään "paisumahan" ihan kivasti!

edit5 271455.jpg Outin tekemä nappi! saa kopsata ja laittaa vaikka plokihinsa, ei oo pakko linkittää, saa jos haluaa! en itte saa sitä linkitettyy!