Ukko tuli reisusta eilehen kotia ja heti alakoo räyhäys kun oli kahavikuppi vääräs paikas ja kaapin ovet oli auki! no kyllä se sitten illalla "anteeksi pyysi"... muuten eilinen päivä oli aika rauhallinen, leikkasin vaan mummon ja papan nurmikon!

Meirän kylä on aika riitaanen, mutta nyt alakaa oikiastansa hävettämään kyläläästen pualesta! Ei keherata nostaa kättä eres mulle kun mullon sama sukunimi kun niillä joiren kans ovat riiroos... ja riita on alakanu maista jokka on ollu vuakralla ja joiren vuakrasopimusta ei oo jatkettu kun tilalle tuloo ny uus "nuari isäntä"täälä raavahat miähet riitelöö kun pikko klopit hiakkalaatikolla! ja täs kyläs ei oo kun kolomia sukua, sitten joku muutama muu hassu perhe jostakin muualta!

mullakin meni tämä aamu sekaasin kun ukko lähti ny aamulla töihin... Meni rytmi ihan hukkahan! mää en ollu tiänny notta se menöö nyt kesällä taas päivätöihin, on se siitä kuulemma mulle sanonu! no onpahan illat sitten kotona! tosin mihinä välis mää sitten eherin nettihin kun se valtaa koneen aina iltaasin?!?