Nyt on risut siivottu ihanassa auringonpaisteessa pihasta, mummo kyllä sanoo notta katko ne riskut hälle laatikkoon non niin hyviä syttypuita... Pitää kai katkoa kun täs joutaa, kuivakoon ny vähä aikaa! Pari mattoo pitääs käyrä viälä pesaasemas, ovat ollehet yän lios nimittään! Pitääs keksiä notta mitä panoo seuraavaksi likuamaan!!!!

Koulus ei tänään tapahtunu sitten yhtään mitään, mitä ny kuuresluakkalaaset poijat vähä orotustunnin aluuksi aukoovat päätään notta mehän ei pihalle tulla, me mennään atk luakkaan orotustunniksi. Kyllä poijat pihalle tuli kun reksi niitä tuli ajamahan ja kyllä poijat sitten pihalla viihtyy... No istuttiin siinä keinuus ja meillä oli poikien kanssa erittään hyvät keskustelut... Niitä kuulemma vähä jännittää seiskalle meno!!!! Ja myänsivät notta sen takia pitää vähä miästellä. Son  paljo sanottu kuuresluakkalaaselta klopilta.

Kämppä pitääs johonakin välis ehtiä siivoon, mutta teköö viikonloppuna sitten perusteellisen kevät siivon niin son sillä hoirettu! EIKÖ?!?