Ohjeistusta:
1. Julkaise omassa blogissasi koko lista yhdessä näiden ohjeiden kanssa.
2. Lisää listan viimeiseksi oma nimesi, blogisi osoite ja blogisi yleisimmät aihepiirit.
3. Seuraavan osallistujan löydät tämän kirjoituksen kommenttilaatikosta (eli siis VAIN ensimmäisenä ehtinyt saa luvan vastata).

Huom! Muistathan sallia kommentoinnin blogissasi ainakin tämän listan etenemisen ajan ja jos blogisi on salainen tai aiheuttaa muuten vain "umpikujan" useimmille lukijoille, niin ilmoitathan minne lista on edennyt vaikka kommentilla edellisessä blogissa, kiitos!

Idea:
Kierrättää tietoja aktiivisista blogeista; on kiva löytää uutta luettavaa ja silmäiltävää!
 1. Sia, http://www.kadentaidot.blogspot.com/, neulominen ja käsityöt
 2. Mari-Jii, http://pikkuolento.wordpress.com, neuleet ja taaperoelämä
 3. Evelin, http://amina.vuodatus.net, käsityöt, kissat ja elämä yleensä
 4. Kirsi, http://masias.vuodatus.net/. Äidin elämää kahden pienen pojan kanssa
 5. Thiire, http://omaspihas.vuodatus.net. Kolmen melko pienen tytön äiti kertoilee ihanasta elämästä hiekkalaatikon ja postiljoonin vaikutuspiirissä
 6. Annemarjaana, http://annemarjaana.livejournal.com/. Rauhamäkisten päiväkirja, perheen elämänmenoa. Juttua lemmikeistä (kilpikonna, kalat) sekä ihmisistä. Blogi liittyy perheen kotisivuihin.
 7. Sari, http://sarppa.vuodatus.net. Sattumia ja tapahtumia elämästä. Tarinoita siitä mitä elämässäni tapahtuu. Tarinaa tulee aina kun aikaa jää perheen pyörittämiseltä. :) Tarinaa maustaa aika ajoin myös kirjoittajan lukihärön mukanaan tuomat kirotusvireet. ;)
 8. Ruusu, http://ruusutar81.vuodatus.net/. Kirjoituksia siitä, mitä kaikkea kohdalle osuu ja voi tulla eri käänteissä. Maailma ympärilläni, sitä avoimin silmin katselen. Hieman myös käsitöistä, kukista, kirjallisuudesta ja elokuvista. :)
 9. Marja, http://nicefactor.vuodatus.net. Käsityöläisen blogi, ompelua - neulontaa - huovutusta - kaikkea mitä keksii tehdä. Elämästä yleensäkin :-)
 10. Anne, http://anne.vuodatus.net Kotiäiti jupisee, valittaa ja yrittää olla ottamatta elämää liian vakavasti. Eikä sillä ole oikein mitään sanottavaa mistään.
 11. likkalaps, http://likkalaps.vuodatus.net. Tyttö pohtii elämää, miehiä, ihmissuhteita ja kaikkea mahdollista.
 12. Perhis, http://perhis.vuodatus.net. Yksityisen perhepäivähoitajan arkea kera omien lasten ja hoitolasten.
 13. Herkku, http://herkku.vuodatus.net. Kolmekymppisen naiseläjän ilmoituksia arjesta - sään ja sydänveren välimaastoista. Myös: http://ihanat.vuodatus.net, http://hurahdus.vuodatus.net ja http://sivupohjat.vuodatus.net.
 14. Duussi, http://duussi.vuodatus.net. Humanistineidin arkea (ja vähän juhlaakin) yliopistonmäellä, kotipesässä, parisuhteessa, hotellilla, jumppasalissa ja tanssitunneilla.
 15. Vale, http://vale.vuodatus.net. Satunnaisuuksia, ajatuksia, unia, tapahtumia lukionsa päättävän tytön elämästä. Lisukkeena tarjoillaan puutarhanhoitoa, ajoittaista askartelua sekä lukupäiväkirjaa.
 16. Mariia, http://rage.vuodatus.net/   Miltei 3kymppisen naisen elämisen kiemuroita, ihmissuhteita, työtä, harrastuksia, musiikkia.
 17. Oosa, http://oosa.vuodatus.net elämää ja Elämää, käsitöitä ja perheellisyyttä. Itseään etsivän vm. -77 naisen / äidin / häsäilijän päiväkirjatyyppistä kirjoittelua.
 18. yllatystytto, http://yllatys.vuodatus.net otteita parisuhteettoman tytön elämästä, superpallona suljetussa tilassa ja valitusta, kun mies ei vaan tajuu.
 19. Rintti, http://rintti.vuodatus.net/ Elettyä elämää, unelmia ja tosi tarinaa liian mukavasta möröstä ja sen ystävistä. Tarinaa myös kassaneidin näkökulmasta.
 20. Matami http://matami74.vuodatus.net kaikkee maharollista tupakanpoton lopettamisesta käsitööhin omalla murtehella.