Mulon tälle vuarelle jo kolomas tyäpaikka haastattelu (hakijoota on ollu kahareksan ja haastatteluhun on pyyretty kaks!!!)! tosin meen sijaaseksi tämän kuun viimmeeseksi viikoksi sinne samahan kouluhun johona molin syksylläkin sijaasena! toisaalta v...aa nua haastattelut ja tiärän notta hakemani tyä on haasteellista (pitää osata kaikki lairasta laitahan) kai mää sitä siksi hainkin notta kaipaan haasteeta! son sellaanen tyä notta tiätää nottei ikinä oo kahta samanlaasta viikoo, paivää, tuntii ei eres minuuttia (moon tämän vuasituhannen aluus teheny samaa tyätä)! Toivon että saan sen tyän niin meirän kattoremontti sais jonkunlaasen "pohojan" sais pankistakin pikkuusen helapommin lainaa.... no samalla vois rempata tuan meirän makkarin ja eteesen!
Muuten viikko on ollu kamala! veljen tenavat on ollu hoiros meillä ja kai niillä on "koti-ikävä" kas päivää on kummilikka vaan marissu.... mikään ei oo kohorallaan, mikään ei maistu, mitään ei jaksa teherä, paitti kiusata mua, mummoo ja pikkuveljii!
Joskus sitä vaan kaipaa omaa rauhaa, notta sais vaan olla välittämättä yhtään mistää! Mutta täällä maalla kun asuu niin tekemiston aina, jos tänään jätät jotakin tekemättä niin huamenna on kaks kertaa enee tekemistä! Puita pitääs vesuroora, tuara sisälle, latoo kasoohin, roskat, siivoominen (moon siivonnu vissihin 3 vk sitten kunnolla,imuroonu oon siältä täältä!!!)
motan yhyren siirerin ja painun pehkuuhin! ei herran jestas huamenna on jo perjantaki!!!!!