LAHOJA: Moon jo aikoja päiviä saanu salaaselta ystävältäni lahajan! en oo pakettii avannu, mutta pehmoosta ja kovaa siäl on joukos, kynttilöötä ja lankaa kenties? Sitten sain yhyren paketin nuarelta naiselta (tyäpaikalta), son kova (en saa kuulemma avata sitä ennen kun aattona), ja sain avusteltavani paketin (sama juttu avata saa vasta aattona!!) son pehemoonen mutta littiä kun mikä, ja avustettavan perheeltä sain marmorikynttilöötä niitä 15 cm korkeeta... Kysyttihin vaan notta voikko sää näitä polttaa, mää vastasin nottei nuata malta polttaa!!! Kuvan otan kaikista pakeetiista kun saan taas kameran yhteistyäkykyyseksi!!!!

Sitten se JUHULINTA! Niin mulla alakoo tosiahan joululoma! Tosin meillä on välipäivinä ukoon mummon hautajaaset... Mutta Tänään oli virallisesti viimmeenen tyäpäivä täs kunnas! (jos ei mitään yllätyksiä ilimaannu!!!!) (Kauhavan kangasaitas on muuten myynnis yhyristyvien kuntien vaakunoota kanavatyänä, tiärä sitten kuinka kauan... Mää törsäsin ja ostin ne kolome muuta jokka viälä puuttuu... Raamitettavaksi viän vasta sitten kun kaikki on valamiita!!! Tosin vähän ihimettelin notta miks kahares kunnas oli musta tausta ja kahares valakoonen!!!) Niin se juhulinta? En toisaalta oo juhula tuulella!!! Maa on musta, sataa vettä, tyät loppuu, ja mää oikehen tykästyyn perheeseen johona olin töis, siis kaks kertaa... Olin töis kahares perhees! Jään kaipaamaan molempia perheetä!!!! Ja meen käymähän molemmis sillohon tällöhön!!!!

Ja sitten tua tyättömyys! Moon ny hakenu töitä tuasta "uuresta" naapurikunnasta sinne ei tuu sen pitee matka kun muuallekkaan (ei oo kyllä ollu ennenkää)!!!!! Hakemuksen sai laittaa sähköpostitse ja siältä tuli vastaus s-postihin notta hakemus vastahan otettu! Soli musta yllättävää!!!! Mutta jouluksi ollahan menos pohojoosehen, niin aattelin laittaa lahajaksi saamani "HAKU PÄÄLLÄ" pairan... Jos siitä jotakin kysytähän niin saa sanoo notta tyänhaku on taas päällä!!!!

Mää jouruun ny miättimähän notta mihinkä kategoriahan mää tämän oikehen sijootan?!? Ei tää kai menny nykkään oikiahan!!!! Ei jaksa!

 

MUTTA OIKEHEN HYVÄÄ JOULUA KAIKILLE JA ONNELISTA UUTTA VUATTA!!!!!