Tää on suara lainaus Lankahasteriista!
"Olen neulonut 4 villasukat ja kun kuva pitää ottaa niin kamera tilttaa! Mutta kaikki on seiskaveikasta ja tässä rammoja: kantri sukat 102 g (lyhyt varsi) Ruskea raita 126 g(3-oikeen 2 nurin varsi) jämälanka ja "lehti-kuvio" sukat 128 g harmaat ja jämälanka raidat 164 g (miähen koko, valitteli notta varpahia paleloo tyähuanehes!!!! koitan kuvaa laittaa heti kun saan kameran taas toimimahan (kunnolliset patterit!) (eikö jämälangoosta saakkaan enää ekstra pojoja?)"
Mää oon sairas, molen saanu kuukaures 4 sukat valamihiksi! JEEEEEEEEEEEE!

Ja muariska laitan sulle vaikka s-postilla kuvan niistä lapin tossuusta kuhan saan kamerahan sellaaset patterit jokka toimii! mutta näin kuvaannoollisesti non meleken koko tossu aina oikeen ylähällä on sauma siis päkiän päällä (eikun siis tuas kohti taivasta oleva...) ja kantapäästä nilikkahan on sauma, ja suurin osa on aina oikiaa, päkiällä (sama korjaus ku erellä) on siliää neulosta! varsi on komiasti virkattu! oon koittanu väsätä mutten oo saanu onnistumahan... (menöö "kuviot" vääriin siis "oikehen nurin" kerrokset)!!!!
1335571.jpg
Ja ukkokin on kipiä son kolannu tänäänkin pihaa monta tuntia! Aina kun son saanu yhyren kiarroksen loppumahan niin son joutunu aloottamahan uuren kiakan!