juurikun ajattelin notta nyt saan kaiken puiren pianimisen ja halakomisen,lasten hoiron, matonpesun, kämpän siivouksen, pyykin pesun, (rirektiiviiviltä  mää löysin  meemiin johon en tiärä notta uskalla ottaa eres osaa.... ) jälähehen olla pikkuusen rauhas illalla (likempanä yhtä ylällä)ajattelin rentoutuu, mennä aijoos nukkumahan...menin vessahan ja... ja tässä kuva...
656214.jpg
...vettä tulvi sitten joka paikassa.. otin ekat rentut mitkä sain käsiini ja levittelin lattialle... ukko tajus, kai heräs mun äänenkäyttöhön ja näki... sulki sen vessan liittimen!!!! yritin soittaa tutulle putkimiähelle, ja sitten isälle... isä sanoo vaan, kun tuli kattomahan, että rentuusta päätellen kaikki on hoiros (kello oli pual kaks yällä...) vettä meni jo puali käytävän mittaa etehen päin... en ehtiny kaikkia renttuja (ukon vaateeta, jokka oli siinä klavittalla laittamatta kaappihin ukon jäliiltä, en laita ukon vaateeta kaappihin, aikuunen miäs, jos ei osaa itte laittaa niin olokoho) no ny mää jourun ne pesemähän... enkä oo  "räjähdykden" jäläkihin  nukkunu yhtään... kone pyärii koko aijan... kohta on varmahan pakko mennä nukkuun!!!!! ei oo helappoo mun elämä!!!!

p.s ukkoo piänii (sirklas) tänään nelisen kottikärryllistä puita... (mitähän lapis on tapahtunu kun soli siäl???mutta paree sekin tai tuakin kun ei mitää! (vai onko tämä jotakin tunnontuskia toisesta akasta?) (ressukka ei kyllä osaa sammuttaa raktoria, saati niveltä...) (pitääskö opetaa... eeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!)