Eilehen touhuttihin äireen kans oikehen kunnolla taas... Tehtihin lisää aitaa, käytihin yhyreltä meirän pelloon ojanpiantarehelta hakemas kuusen alakuja... Kyröölle mennes nähtihin kaksi kurkia! saatihin ne maahan niin isä soittaa samalta kyrööltä notta täällä on kaks komiaa hirviä! no meirän kartanoolta on näköyhteys sinne kyröölle ja siällä naapurin pelloolla tosiaan seisoo nökötti kaks hirviä! No oltihin äireen kas tupahan tuloos niin uljas joutsen lensi tuvan ylitte! son komia näky se! miksei sillohon oo kameraa kun joutsenen näköö?

tänään me sitten siirrettihin kuusen alta maksaruahot pois (kuusi on saanut kaatotuomion, johtuen kesällä tehtävästä piharemontista, sarevesijärjestelmät ym) ja laitan meirän tekelehestä kuvan sitten kun se pikkuusen paremmin ottaa maahan kiinni, elikkäs asettuu aloolleen, siirrettihin me siihen vuahenjuurta ja jotakin muutakin kivikukkaa, jaloakilleijaa ja jotakin muuta! ja äireen kans siinä tuumattihin notta saattaa meirän kiviperenna penkki saara uuren elämän, saattaa olla notta sitä penkkiä vähä viälä laajennetahan! moon siihen nurkkauksehen nimittään haaveellu rilliä tai rillikatostakin???? sen näköö sitten tulevaasuures!

Ja se vanhuustentalo lomitus peruuntuu, eivät oo saanehet mulle kaveria, mulla kun ei sitä "hoito"alan koulutusta ole (ei piisaa tämä lasten-ja nuorten alan tutkinto, hoitotyätähän mää teen mutta eri tavalla....)