Ukko on töis!!!!!!!! Kone on mun koko illan pual 11 asti! sei oo täällä urputtamassa mun tekemisistä mitään! kai ukko on pikkuusen mustis kun mullon näin palio kavereita!!!!!!!!!!!!!!! ja varmasti onkin! sanoonkin sille notta alakaas itte pitämähän plokia niin tiätääs miltä tuntuu saara jonkun laasta palautetta, tai sitten ei saa jos ei osaa kirjoottaa mielenkiintoosista asioosta! ja tavallaan son myäs vihaanen mun lankavuarista ja kaiken maailman paketiista ja sukkapuikoosta ja muusta tilipehööristä ympäri huushollia!

No mutta kuitenkin.... kävääsin tänään meirän lankakauppas ostamassa pampulaa mun keskenerääsehen sohovatyynynpäällisehen! ja tein aivan ihanan löyrön! siis soutulavittaraanu... oli alennukses -50% arvakkaas mikoli hinta! 7 euroo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! siis mää sain tuan 7 eurolla... ei tarvinnu kahta kertaa miättiä notta otanko! no otin tiätysti!!!!!!!

361985.jpg

ja mää en tiärä mikä muhun sitten eilehen iski! neuloon patakinnasta kaventamisia vaille valamihinksi ja sitä qustoon pipoo myäs kaventamista vaille valamihiksi, tosin multa loppuu lanka siinävaiheen ja arvakkaas säikährinkö kun aloon kallaamahan varastoja enkä löytänykkään sitä lanlkaa.... no eikun sitten aamulla äireen lua notta sattuuko sulla olemahan tälläästä lankaa????!!!???? ja onneksi oli!!! nyt saa taas alakaa kutomahan tuata pipoo!!! tosin pahin on eres! kaventelu!!! saas nähärä tulooko siitä susi???!!!??