Nonii kaks päivää on töis oltu, erellisen keikan palakka oli tänään tullu tilille! Johan sitä oli orotettukin! sen olis pitäny tulla maksuhun jo viimmekuussa! silloon ajattelin notta sei oo kereenny palakanlaskijalle aijoos... no sitten 15 päivä oli notta nyt tänään tuloo palakka! tili näytti sillohon erelleen nollaa palakansuhteen! soitin palakanlaskijalle! joo tääl on kyllä lappu, mutta kun täs ei oo sijaasen nimiä! Palakka maksetahan tämän vuaren pualella, mettei varmahan ennen joulua kyllä eheri! no ehtii se! Tänään oli tilillä! Jes mäm... pääsöö viälä pikkuusen törsäämään!

Ei töis oli ihanaa, tosin näki lapsista notta joulu on liki... kauhian levotoonta ja hyörinää! mutta sanoonkin siinä parille opettajalle ja avustajalle notta moon siinä miäles oikeutetus asemas notta kävääsen vaan piipahtamas sillohon tällöhön täällä niin nään muutokset kaikkein selevimmin! Yks poika oli  kasvanu nimittään ihan maharotoon! olivat sitten tunnilla mitannu niin 7 senttiä oli syksystä tullu lisää pituutta!

ukko on muuten erelleen sairaslomalla.. .korva tinnittää maharotoon!

Alootin tuas tiistaina sen anopin lampahan myähään illalla, nyt on ruppi valamis, siis neulottuna, ei pääteltynä, kasattuna... pää puuttuu viälä,korvat, häntä, mutta onhan täs viälä kaks yätä jouluhun!!!!

Toivottelen oikehen hyviä jouluja kaikille! tuskin kerkeen enää päivittelemähän joulun alla! tänään mennähän siivoomahan mummolaan, ja illalla tuloo viarahia (paketin tuajia)! ja huamenna on sitten täys kaaos!