Nyt saa rentoutuu, maanantaina taas vaihtuu tyäkohore, tai lastentarhassa oon, mutta paikka vaihtuu! On tämä niin inhottavaa toisaalta notta pompotetahan paikasta toisehen ja siellä on noin 35 lasta.... nyt on saanu olla 10-15 lapsen kaa!

No tänään taas tuli harjooteltua sitten niitä kakkavaippojen vaihtelua... muuten tää päivä on sitten ollukkin aika erikoonen! oli kyllä vipinää ja vilskettä, kai ne lapset jokka ei enää ens viikolla tuu niin ties notta oli jotakin erikoosta... Sitten kuulemma tein terävän havaannon kun johtajalle sanoon nottei yhtä "pariskuntaa" saa laittaa samaan pöytähän syämähän... siin kun toinen sanoo nottei tykkää ruuasta niin toinenkaan ei syäny ja päin vastoon! No keittoo meni kyllä molemmille!

no kuitenkin, moon ny aika väsy kun siivosin mummon ja papan puuvaraston... pappa on sinne keränny vuaresta papu tavaroota! oli vanhoja laskuja 1965 vuareltakin ja niitä ei saanu viäläkään panna polttohon! voi että osaa vanhukset joskus olla.... no kyllä polttohon ja roskikseen meni aikas lailla paljon tavaraa!

Ny pitää mennä saunahan ja sitten vois ottaa vaikka yhyren rokin!