On niin kamalan tylsää, ketään kaverii ei oo ruurun ääres... pelaaminen ei oikehen maistu miltään... eikä muutenkaan inspiroo oikehen mikää!!! no kohta saa mennä kattoon töllöö ja ottaa vaikka neulomus esihin... mulla on muuten tänään 2 viikkoo iliman tupakkaa! (paria sauhua lukuunottamatta).

Harmikun tua curling joukkue hajos, olis kiva tiätää vähä enee taustoja luin vaan lööpin iltapäiväleherestä, mutten siältä sisältä!

ja sitten viälä kolomas asia! mua alakaa häiritten tää kamala touhu ny näiren sarjakuvajuttujen kaa! kamala tappelu mitättömistä sarjakuvista! pitääs antaa piirtäjillekkin jonkunlaanen tyärauha ja ainahan sarjakuvilla ja niiten kautta nimenomaan on otettu kantaa pualesta ja vastaan haukkuen ja kehuen ja välillä pintaa hipoen... toisaalta kyllä ymmärrän minkä takia nua tualla johonakin suuttuu jostakin pilakuvasta, mutta silti... nyt varmahan sitten saan kaikkien heiränuskontoosten vihat niskahan!!! no yhtä laillahan määkin voisin suuttua vaikka erelliselle tyänantajalle kun se ajoo mut loppuhun antoo lopputilin ja teki musta sairahan ihimisen... tosin sairauresta oon toipunu torella hyvin!