Nyt ei ilimeesesti enää tartte pelätä ainakaan 265 uutta kommenttia, näköjään muutama tulee, mutta ei kaikkee...

Mutta tähän päivähän!

Aamulla heräsin erittään virkeenä iliman herätyskelloa pual kasi! Kävin ulukona kuulostelemas ilimoja ja lintuja, ihana sirkutus ainakin kolome peippopariskuntaa teköö pesää meirän kartanolle, sitten on tietty mustarastas pariskunta! Mustarastas on muuten torella kaunis lintu! en oo ny kyllä oikehen ehtiny pongaalemahan! No näin mää tänään töyhtötiaasenkin... Erikoosemmat linnut muuten taitaa olla vuorihemppo ja järripeippo ja sepelrastas, joita ei meirän alueella ihan joka päivä nää!

No sitten kannettihin ne puut äiteen kans pilippomispaikalla (matkaa on sellaaset 50 m), tarkootus oli notta ne oksat oltaas paasattu kärryylle, mutta se jäi kun suunnitelmat vähän muutuu, pikkuveli tuli "muuttokuarman" kans. onpahan sitten huamisillaksi tekemistä. Sitten haravoon tiän varren kun siin oli niin kamalasti kiviä ja hiakkaa ja vein ne pellolle, siällä niiston vaan hyätyä kun ne ilimoottaa multaa...

Mummon matot pesaasin, siis tuvan matot... matot on noin 4 m pitkät saattaa olla jopa 5,5 m, niitä ei yksin laiteta kuivamahan! Ja ne matot jokka eilehen pesaasin oli jo kuivia! Ny koko huusholli sitten tuoksuu mäntysoovalle... Maton pesu on sitten ihanaa kun siinä näköö sen tyänsä jäljen! Siis liatin mattoja yän yli korvees mäntysoovalla terästetys veres!

Ny loppu ilta on mennykkin sitten lätkää kattoes ja tiätty unelmakämppää... Ja oon mää taas loordia kuunnellu, hard rock hallelujah!

Nyt meen saunahan ja pesen itteni kunnolla ja varppina kohta nukkumahan!