Mää kävääsin eilehen uimas tuas naapurikunnan uimahallissa, uin sellaasessa 35 minuutis kilsan! Olin aika naatti kun lopetin! Sitte menin istumahan poreesiin ja istuunkin kauan! No lähärin käymähän teellä uintireissun jäläkehen kun siit oli mulle viästiä laitettu notta tarvittis "purku" paikkaa... On hiukan ongelmia lasten kanssa ja kai se akka ajatteli notta kouluavustaja osaa asiassa jotenkin auttaa... No ainakin jaksoon kuunnella!

Olin kotona pual kahareksan niin ukko alakoo riakkaamahan notta uimahalli on menny kuurelta kiinni! ketä oot käyny naimassa... No mää notta en ketään notta kävin kaverin luana kylässä kuuntelemassa hänen murheetaan, ukkoo väitti vastahan aukoo päätään niin sanoon notta niin kävin joo naimassa paikat on ihan puuruksis ja aivokki lenti pihalle oli niin hyvä pano notta voisit alakaa pakkaamahan tavaroota notta saan uuren ukoon tuara kotia... Joo olikin tosi mahtava pano, kuunnella toista tuntia toisen murheeta lapsosista! Mutta minkäs sitä juapoolle ukoolle  voi! Se taas eilehen oli juanu, en tiärä kuinkapalio, mutta juanu se oli!

No tulin kotia niin mummoo soitti notta voisinko lähtiä käyttämähän pappaa tk:ssa sillä kun halakee pää! No menin ja pappa jäi yäksi tarkkaalvaksi, (on päässy jo kotia, täyttää muuten huamenna 88 vuatta! Flunssa oli syy ja huano yleeskunto!) Töis oli ihan normaali päivä ei mitään uutta, tosin yhyren lapsen käyttäätymisehen yritetähän ny sopeutua toisella vastakkaasella tavalla!

Ny ukkoo lähti töihin illaksi, kysääsin ohimennen notta onko uutta kämppää löytyny, niin se kysyy notta mikä sul on hätänä! Tuli hetkenpäästä kysyyn notta ookko taas huarannu? Vastasin notta oon! Haluun saara miästä enkä tuallaasta juappoo! Myännä ongelmas, mee hoitohon tai nosta kytkintä! No ei se sovintookaan yritä hioo niin olokohon ja nukkukohon sohovalla... Ja tua flunssa, mul on kamala! uintireissun päälle räkää tuli litrakaupalla!