Molen saanu oikehen kunnolla kertausta planeetoosta kun tarkistin kuuresluakkalaasten kokehet!!! osaan ny varmahan ainakin tuan planeettojen järjestyksen!!! no kuitenkin! Meillä oli yhyren välkällä opettajanhuanehes tulevaisuus visioota! siinä sitten yksi opettaja sanoo notta nyt sitten tämän jutun joku myy iltaleherille, niin sanoon nottei tartte mää laitan sen suaraa nettihin niin ei tartte myyrä, mutta en mää kirjoota minkälaanen on meirän tulevaasuuren avustaja luakassa!!!!

No tavallaan asiaan se "avustaja" on! kun opettaja ei saisi komennella, eikä oikiastaan teherä mitään luakassa!!! silti tenavat saa aukoa päätänsä ja huurella mitä sattuu sylyki suuhun tuamahan! ei oo enää minkään laasta kunniootusta "aikuusta" kohtaan! Tosin mää itte saatan sitten kyllä tenavien kans alakaa touhuamahan ihan jotakin "päätöntä" kuten tiistaina se kukkulankuningas!!! Molen niin paljon lapsellinen ja uskallan olla joskus lapsellinen... siitä kyllä sitten kärsii auktoriteetti! tiärän notten ole kovinkaan suasittu kyllä oppilaaren keskuures, mää kun kuulemma vaarin liikaa, ei omakaan ope vaari niin palijoo kun mitä mää vaarin!

Muistaa silloon kun itte oli koululaanen ala-asteella niin ei tullu miälehenkään aukoo päätään opettajille! ja nykyään moni vanhempi sitten viälä puallustaa omaa tenavaansa nottei meirän tenava sellaasta tee! no toivottavasti jos joskus luaja "omia" lapsia meille sua niin osaas lapselle sen vanhempien ihimisten kunniootuksen opettamahan! tosin mulla on niitä lapsia tällä hetkellä se vähä vajaa 200 ja kaikki on mulle yhtä tärkeitä, vaikken tiärä eres kaikkien (eres pualen) nimiä... niiren niin sanottujen kovisten ja pahisten nimet kyllä tiätää, ja sitten on ne jokka tiätää sen takia kun ne on open sijaasta palio auttanu!

jos joku tyäkaveri ny tunnistaa niin voi sitten vaikka hihkaasta ja ilimoottaa... tämon vaan mun näkemys asiasta ja en mää eres kehtaa kaikkia asioota tänne kirjoottaa, piänestä koulusta kun on kuitenkin kyse!! ja varmahan jos tätä joku paikallinen lukoo niin saattaa jo arvatakkin notta tua on muuten meirän koulusta!

kyllä sitä joskus aattelookin sitä notta mitä jos tämän löytää joku meirän koulun oppilas! ja mää täällä kertoolen jotakin asioota mitä koulus on yleesmalakaasesti tapahtunu... uskaltaaskohan oppilas ilimoottaa ittestänsä ja sanoa lukevansa mun kirjootusta? olisko meirän koviksista myäntämähän sitä???? ONKO KOVIKSET?