Olen aina tienny nottei vanhusten hoito oo helappoo, varsinkaan alimiähityksellä, niin ja sitten siällä on tyäntekijänä ihan täys ummikko joka ei tiärä mistään mitään kun "hiaanoolla" termiillä puhutahan kaikena maailaman tekemisistä!
Tämä tyäkokemus on sellaanen etten enää sano kenestäkään notta nolis huanompia kun mä tai niil ei oo mitään virkaa! päivän rytmi oli kakkapesut, pukemiset, syätätöt, kiarros aluusta, pariin kertaan, mihinä välis siinä kerkiää muka sitten viälä joku viämähän vanhuksia ulukoolemahan??? Tosin tänään oli pitkäperjantaki, varmahan senkin takia oli alimiähitys (se ei näy kun mun lopsas lisinä) mutta silti, nyt osaan arvostaa vanhukset elämäntehtäväkseen valinnehia ihimisiä! SE EI TODELLA OLE HELPPOO!!!
 molen käyny pesulla jo molen vaihtanu vaatteet (pesukonekkin on pyärimäs) ja silti musta tuntuu notta mää haisen kakkalle, eikun pa...lle!!!!
Ei musta tänään varmahankaan hoitsuulle suurtakaan apuu ollu, taisin olla vaan tiällä mulle kun pitää kaikki näyttää kärestä pitäen!!!! Enkä varmahankaan osaa mitään seuraavallakaan kertaa oma-alootteesesti teherä, no ehkä ennen ruakaalua laittaa ruakalaput ja ruakaalun jäläkehen koota astia ja laittaa pesukoneen päälle! Kyllä mut sinne hätä listalle laitettihin!
Ehkä sitten kun on "normaali" miähitys ja arki niin pikkuusen paremmin pääsöö sisälle tuahon tyähän! Mutta KIITOS kaikille jokka vanhustyätä teköö!!! teettä maharottoman mahtavaa tyätä KIITOS kaikille niille jokka sitää teköö!!!! sinne vanhuusten taloolle pitääs panna kaikki valittajat päiväksi töihin! jos mää seleviän niin kyllä sielä seleviää kunnanjohtajakki, lautakuntien, hallitusten ja valtuustojenkin erustajat jokka ei lisämääräahoja myännä notta saataas p..kat vaihrettuu ennenkun vanhus joutuu aloottamahan syämisen!!!!! KIITOS teille "tyäkaverit" mahtavasta kokemuksesta ja kiitos vanhustenkorin johtaja joka oli niin hullu notta soitti mulle ja pyysi töihin!!!! KIITOS!
Toivon että sitten kun musta aika jättää niin mun ei tartte maata 10 vuatta sängys vaan son kerrasta poikki! En toivo tuallaasta elämää kenellekkään! ja kun ei omaaset käy eres kattomas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja hyvää pääsiäästä kaikille lukijoolleni!!!!!!!!!!!!!!