Tosin mun rentoutumistyyli on ehkä hiukan erikoonen! Mää sirklasin ja piäniin puita... hakkasin isoja koivun töllejä halakaasia noin 60 cm kirveellä kahtia ja taas kahtia ja taas ja taas! monta klapua tuli aina yhyrestä töllistä... purkasin kaiken vihan ja pahan olon niihin tölliihin... kaikkee sitä pitää kokeella! no kuitenkin, nyt on rento olo, hiki nimittään virtas kun vettä piänes lurus!

Mul oli tänään tyäkkäris suunnitelman teko... mun pitää tuasta naapurikunnan "urheelu"keskuksesta soittaa ja kysäästä töitä! no pitää täs joskus soittaa ja sitten mun pitää tän kuun lopuus mennä tuanne johonkin INFO tilaasuutehen! ei haloo! taas! ja eherotteli se akka mulle tyänhakukurssiakin.... No mennään sitten jos kerta pakotetahan, en oo erellisestäkään kurssista saanu niitä kahareksaa euroo päivältä mikkä siitä luvattihin!

Ja ens viikonloppuna meille tuloo flikkoja maalle lomalle! pitääs niille keksiä jotakin torella maanläheestä tyätä ja tekemistä... kyllä me varmahan mennähän jokupäivä käymähän tuas huvipuistos ja voirahan mennä tropiklanriaankin vaasahan, jos vaan kereetähän! Heitelkääs hyvii ireoota kaharelle 12 vuatiahalle (menöövät siis kuurennelle)....