Tää viikkoo on menny ku siivillä! siis torella siivillä! mää elin eileen vasta keskiviikkoo ja tänään ylätyyn kun toivoteltihin hyviä viikonloppuja! No en tiärä miksi kai siksi notta meillon ollu vajausta töissä! kauhiasti flunssa kaatanu ihimisiä sänkyhy! No olin mää keskiviikkona kyllä esimiähen puhuttelus se paasas kaikkia piäntä, mutta tuli sellaanen olo notta mun pitääs olla seppä syntyessäni! son aina kun on uus koulu niin tavallaan kaikki pitää opetella uurestaan vaikka perusasiat tiätääkin ja tää kouluu on hiukan vaativamman sorttinen!

No tänään mulla jäi ylimääräästä "tyäaikaa" niin suunniteltihin ens viikon askarteluja! Ajateltihin vaihtekeksi askarrella joka päivä jotakin piäntä halloveenihin liittyvää! aavetauluja, hämähäkkejä, naamareita ja kynttelikkö linna! Meille tuloo tosi hauska ens viikkoo, kun askarrelalhan kerhos niin palio, mutta pitää laittaa kotia viästiä notta nämon sitten askarreltu kerhossa ei koulussa!!!

Pihan molen saanu aika hyvähän kuntohon! Ny pitää vaan orotella kevättä ja alakaa varmahan kiviäminen uurestaan! Pitääs ottaa siitä "tuatoksesta" kuva! Pihas on niin palio kiviä notta kootahan ne yhtehen paikkahan ja väsätähän niistä aitaa! Airan paikasta vaan ei kaikki tykkää mutta eise mullen kuulu son meirän pualella kuitenkin!

Nymoon aika poikki voisin painuu pehkuuhin ja syärä sen lopun suklaan mikon mulla jemmas tuala yäpöyrällä!