Mulla halakee kohta pää... tenavat ei tänään muutakun vingutelleet ilimapalloja ja räjäytteli niitä! Tosin sain kuures luakkalaaset hiljaaseksi kun löin matikan tunnilla monisteet etehen ja sanoon notta nää on pistokkaat! alakoo kuulkaa kamala suhina kuuluun... Ja aika hyvin ne laskikin!

Ja aloon epäälemähän notta son tainnukkin olla muuten joku toinen avustaja joka on kateellinen mulle kun saan syärä "mihinä" taharon!!! Tuli tänään yks avustaja pyytään mua peräpöytähän kun siällä likat vaan tirskuu ja pelleelöö! no en tiärä enkä jaksa sellaasella asialla päätäni vaivata! meen syämähän vaikka sitten sinne siivouskomerohon, mitähän siitä sanottaas!

Viimmeesellä tunnilla mulloli 8 luakkalaasten tunti! ei me oikehen mitään järkevää siä tehty... kattottihin jotakin torella tympeetä vireoo! enee oli oppilaalla miäles vappu ja kännit kun äirinkiäli! No siällä oli niitä ilimapalloja ja koko luakka heräs kun yks niistä palloosta paukahti oikehen kunnolla!!! Osa likoosta hyppäs pualmetrii, kun säikähtivät niin lujaa!!!! sanoon vaan että heräs jos joku nukkuu!!! Ja sain vitsilleni jopa naurut aikahan!!!!

Ny pitää alakaa siivoomaan!!! Moro sano poro ja laitoo päänsä pussihin!!!