Mää tuas huamasin notta oon plokilistalla menettäny kuus  lukijaa! no sille ei voi mitää, tai voiha, tiärän kyllä syynkin... On tää mun kirjoottelu menny aikas lailla ukosta jouhamiseksi.... no moon ny kaks yätä nukkunu alahalla omas sängys (ukko on nukkunu sohovalla, mutta kuitenkin)! Eliehen kysyyn ukoolta notta pitääkö pestä pyykkiä, se hymähti, tokaasin siihen sitten notta ei vissihin tartte....

Kurssi siis loppuu perjantaina, mää vähän kiusasin meirän vetäjää kun kuuklasin hänen nimensä, siältä löytyy kaikkee piäntä kivaa, niin pual hualimattomasti aamulla kysääsin notta mikä se sellaanen netti on ja sitten myähemmin notta kaikkia muuta.... se ukkoo tuumas notta joku on kuuklettanu! niin oonkin vastasin sitten hälle! Kaikkee hänestäkin löytyy! Menevä miäs täytyy sanoo! son ollu 2000 vuanna kunnallisvaalieherokkaanakin hämehes! Niin ja toisaalta alakoo kiinostamahan tua oppisopimus koulutus! vois olla maharollista suarittaa jopa kolomoostutkinto (parahimmillaan neloos)... mutta pitää ny miättiä ja kahtella! sittenhän sitolis maisteri kohta mulla kun ei tosiaan oo allakaan kun vasta kaks tutkintoo! Ja pitää nyt mainita viällä kurssin hyäryllisyyrestä.... Neljän päivan aikana tuli pelattuu 98 spaider pasianssia (ykskää ei menny läpitte).... Eli oli tosi miälenkiintoonen kurssi!

ja perjantain tyäilta meni hyvin! Onneksi oli aika vähän tenavia... mutta tuli meirän pitäjäs tutustuttuu taas uutehen kouluhun, nyt ei oo enää kun kolome koulua tutustumatta. (niistä kymmenestä).... pääsin suht ajoos kotiakkin!

Ukon siskoo ja sen kaveri tuloo kesällä meille maalle lomalle! pitää vissihin alakaa ettimähän flikoolle tekemistä! Varmahan käyrähän tualla huvipuistos, ja pitää käyrä naapuris kysymäs notta saako niiren hevoosilla ratsastaa, flikaku on ihan hulluuna hevoosihin.... Ja uimaha! eherottomasti! tuloovat ilimeesesti junalla, ei oo viälä varmaa!

Ny meen laittamahan mattoja likuamahan niin saa iltapäivällä pesaasta mattoja!