Miten voi aika mennä näin lujaa??? Taas maanantai! no on tässä jotain hyvääkin! kohta pääsee lomalle... Ansaatulle sellaaselle, tosin meille tulee kesän aikana isoo piharemontti, mutta ei se mua haittaa moon kesän töis.... moon täs tämänpäivän kattellu tyäkkärin tyällisyyskurssia varten hyvän ansioluettelon malleja, tosin mulla on oikianlaanen ansioluettelo, ollahan sen kirjoottamista nimittään koulus harjooteltu! ja mää kyllä tiärä mikkon mun vahavuuret ja mikkon heikkouret! mää en tajua minkä takia mut laitetahan johonkin tyällisyyskurssille (kaunistellahanko sillä lukuja, molen tälläkin hetkellä töissä...) kai sitten sen takia kun molen niitä hakemuksia laittanu menemähän monenhen paikkahan mutten oo mihinkään päässy töihin! mutta joskus tua tyäkkärin touhu on niin turhaa kun olla voi että sen sais heittää mäntyhyn!
sain tänään töistä kotitehtävänkin... ottaa selevää ja tutustua erääseen oireyhtymähän, kotiläksyt on tehty! kai mää siitäkin jotakin opiin, no osaan ainakin huamenna pikkuusen paremmin suhtautua...
me ollahan tuahon tiänvartehen alettu pystyttämähän kuusiaitaa, jos se pikkuusen rajoottaas tuata pöymäärää täs kartanolla, siton varmahan toistakymmentä metriä jo laitettu saman verran pitää viälä ainakin teherä!
mutta ny pitää taas joutua kartanolle hommiin! ei tästä tuu mitää!!!!!!!!!!