Edittii lopussa!
Pappa oli 2 viikkoo keskussairaalas! Siirrettihin siältä toissapäivänä kuntoutukseen! On jo ollu kärryyllä syämäs ja nostellu koipia, mutta meinaa kuulemma väsyä ihan totaallisesti ja ruaka ei taharo oikehen maittamahan ollenkaan! Mutta on ukolla sitkeyttä itkua vääntää ja tyäntää puuroa napahan! Ja pappa on vaa 1919 syntyny! Isä väittää notta molisin laihtunu ny tän pappa episorin aikana! Kavin puntarila niin 2 kg on tullu lisää mutta kaikki farkut on väleetä!!!! Kai moon sitten käyttäny energiani paremmin! Ja mää haluun auttaa saamahan papan viälä jaloolleen! (niin papalla oli rytmihäiriöötä ja kammiovärinää lonkkaleikkauksen jäliistä)

Sitten ukon retalehesta! Se on vaan ryypänny! Laitoon appiukolle viästiä notten mää enää jaksa ukkoo kun se vaan ryyppää! Ei oo appari vastannu! Hänen häpiänsä!

Töis on ollu kiirettä! Ja kersat on sairastellu! Moon itte viälä säästyny! Mummo on kipiänä, äitee ja isä on kipeenä veljen kersat on kipeenä, koskahan mää tuun????

Jokohan tuli kaikki? Ei kuntoollu en oo yhtään, käsitöihin en oo sattunu! "Ja elämä on helppoo silloin kun on joku josta pitää kii!!!!!" ringo!

Klo on 21:15 niin muistin notta mitä unohrin sanoo! Mullon ollu eläänrikas viikkoo: oon nimittään nähäny
2 kettua
15 jouttenta
ja monen moisia muita lintuja esim töyhtöhyypä!
2 hirviä
pupuja
oravia

Ja ehkä se surullinen asia?!? kolli on ollu pääsiääsestä asti reissus!