Moon lomalla ja tiistai aamuna kello on 7:13 ja meikäläänen kirjoottaa plokihin! Moon ihan vissisti kipiä! No kun kerta heräsin niin oon jo laittanu pesukooneeseen täkin pesuhun, pitää viärä äiteelle se kuivausrumpuhun kuivamahan nottei täkit kerää kaikkia siitepölyä tualta pihalta!

Pesin eilehen veljen perheen kaikki matot, niillä kun on ens viikonloppuna juhulat ja aattelin notta ne tahtoo eres vähä mattoja lattiahan! ja sittenkun oon viälä tuan juhannusviikon tualla leirillä niin ei onnistu mattojen peseminen, pitää muuten viärä viälä muutama omakin matto ny aamusta likuamahan ja illalla pestä ne niin tuoksuu koko kämppä puhtahalta! Toisaalta inhottavaa kun mun pitää teherä juhannussiivot nyt jo! Ens viikolla se ei onnistu eikä ukko varppina siivoo! no ei sitten ensviikolla tartte kun vähä näyttää imuria niin on siivottu!

Mulla kyllä onnistuu tää lomaviikko ihan nappihin! On niin upeet kelit kun vaan taitaa! Mutta ny pitää mennä touhuamaan pihalle, huamenna sataa vettä niin voi tuumata sisällä ...