Mää sain kaveriksi sellaasen akan Aukusti 07 tapahtumaan notta! mää jään niille sitten varmahan yäksikin koska Kaija Koo esiintyy 00:45 alkaen! mutta saa Jalasjärvi tutista! Akka oli kyllä ensteksi luullu notta son joku "hevirokki arikoivunen tyyliin"-tapahtuma! Oli kotonansa käyny netti sivuulla vahtaamas notta siis kaija Koo ja seminaarimäen miäslaulajat! siis jes! Kaisa ookko sää viälä tulos!

Mitähän muuta! Oon yhyren entisen ja tulevan tyäkaverin kans käyty kahtena päivänä montuulla uimas! Ja siis niin ihanaa ja virkistävää kun voi olla! Ajattelin notta vois käyrä siälä uimas niin kauan kun tiä ja veren pinta antaa myären... eihän se vesi kylymää oo kun siihen tottuu! ja on kyllä muutenkin ollu niin mahtava olo! virtaa piisaa vaikka muille jakaa! niin moon viimmeviikon lauantaista asti käyny joka päivä uimas! oon tainnu käyrä usiammin uimas ny jaakoonpäivän jäliistä kun koko kesänä ennen sitä! Mutta kyllä se vesi on niin voimakas voire notta! no tosin ny oon huamannu notta meinaa iho kuivaa ihan käsihin! saa aamuusin rapsuttaa kuivunutta ihoo pois millä mitalla tahtoo!

ja moon käsityärintamalla saanu viikos aikaaseksi ihan maharotoon! tosin alootin SNY:lle toista pakettia, lähäretin ekan ja tulostin ittelleni hänen tiatonsa oikehen kunnolla paperilla! mikä ehtoo se oli niin totesin notta voi peeveli! hää ei voi siätää sitä värii mistä moon uuren paketin teon aloottanu... ajattelin notta teen ne valamihiksi, selitän asian lairan ja teen uuret, toisen väriset! Toivottavasti paremmalla onnella! Mutta aina ei voi voittaa!