No alootetahan kuitenkin aamusta! Meillä oli siis eilehen tyäpäivä eräissä isoossa kisoossa!! korvatahan yks perjantaki tualla! No aamun mää vaan kannustin ja 11 menin makkaranmyyntihin! oli sovittu notta töis tarttis olla vaan 12 mutta se menikin sitten plörinäksi ja mää lupasin teherä viimmeesen vuaron "ylitöinä" (saan pitää "ylityätunnit" vapaana sitten joskus)!!!! No sinne olis pitäny klo13 tulla vapauttajat, mutta ei näkyny ei kuulunu! 10 yli siihen sitten tuli pari koululaasta ja kysyyvät notta tänne heiränkö piti tulla myymähän makkaroota? sanoon notta joo ja ootta myähäs! mää lähären noli ihan paniikis ja kyselivät notta mitä täs pitää teherä... sanoon notta olisitta tullu aijoos tai pikkuusen ennen opettelemahan! mul on tyäaika loppu! Moikka! Ja törmäsin siinä sitten entisen kotipaikkani opettajahan, hää kovasti kyseli kuulumisia ja meinas tippua jalooltaan kun kuuli notta mollahan molemmat kunnan palavelukses!

Ja sitten käännyyn kotona pakkasin laukun ja sanoon ukolle notta mää lähären tuun sitten huamenna joskus! Ja ilta oli siis torella mahtava! Siis semmareiren konsertti ja Kaija Koo! Ja konsertin alootti joku jatsi pändi joka soitti siis torella mahtavasti!!!! siis voi vitsi! En kyllä Kaisaan törmänny vaikka se antoo mulle torella hyvät tuntomerkit erellisen kirjootuksen kommentiis! mutta Kaisa oli kuulemma törmänny siällä johonkin plokituttuun!

Ja ny kun iltapäivällä ajelin seinäjoelta kotia kohti niin taivahalla oli torella mahtava sateenkaari! siin oli ainakin 6 väriä soli erittään leviä ja torella matala! siis soli torella mahtava! ja mää unohrin eilehen sen kamerankin kotia, mun tuuria!!!!!