Koulus muuten näki notta on perjantai ja alakaa loma! Lapset oli kamalan levottomia, vaikken ehtiny olla yhyrelläkään tunnilla... Ekalla tunnilla painelin kauppahan ostamahan seiska veikkaa notta 5 luakan likat pääsöö neulomahan, niin eiköhän kaupas kävelly yks oppilas vastahan! No aloon selevittelemään sitten hänen tarinaansa syistä, ja hän sanoo notta mullon lupa! OK! kävin kysyys hänen opelta että miten on, ope vastas että koulus pitääs olla ja hällä on käsitöitä, sanoon sitten että ei oo, koska törmäsin oppilaaseen kaupas. Ope soitti äitille ja äiti oli vastannu notta hällä on lupa olla kaupassa, eikö ole opettajalle ilmoittanut ettei tule tänään kouluun, koska lähtee reissuun huomenna... HALOO! vanhemmat ottakaa ittiä niskasta kiinni!!! musta ei lasten saisi sen takia olla pois koulusta että huomenna lähäretähän reissuhun!!!

No päivemmällä kävin lääkäris hakees t-toristuksen.... verenpaine oli 120/68, näkö oli 1,3 ja 2,0 (muistaakseni) syke 68 (son aina tuan saman) kysääsin hoitajalta tuasta verenpaineesta että nostaako tupakanpolton lopettaminen verenpainetta, niin vastas että ei pitääsi, mialuummin laskoo...  mulla ei kyllä tarvittisi enää laskia yhtään! No lääkäri siinä sitten tutkii ja kyseli asioota ja kysyy sitten notta poltanko tupakkia ja kattoo vihaasesti päin, vastasin kauniisti että en kun olen lopettanut! Reilun viikon oon ollu polttamatta! Kyseli siinä että onko ollut vaikiaa ja kaikkee muuta... Musta "epäreiluunta" on kuitenkin kysyä notta onkos vauvahaaveita! mitäs se tähän kuuluu??? sen olisin ymmärtäny jos hää olis kysyny että oonko raskaana, mutta tuo että onko vauvahaaveita!!!! tua raskaana oleminenhan periaattees vois olla este tyäsuhteen solmimiseen... mikä on toisaalta väärin!!! mulla meni lääkäri reissussa kaksi tuntia!

No sitten kun pääsin takaasi koululle niin aloon tekemähän lapsille lukukoetta, hain opillas kerralla lukukokeeseen! Mää aloon täs miättimähän tätä kirjoottaes notta saattaa olla nottei murtehella kirjoottaessa välttämättä lukihäiriö näy, voi olla "viarahalle" hankalaa lukia muutenkin nottei niitä lukivirheetä siältä huamaa ollenkaan! mää huamaan kyllä sitten muirenkin virheet, siton varmahan itteltä oppinu sen notta miten sitä koittaa peitellä. tämä opettaja joka multa tätä lukukoetta pyysi ei tiänny mun lukihäiriöstä ennen, vaan totes mulle näin kaharenkesken notta sullakun ittellä on lukihäiriö niin saatat huamata sellaasia asioota mitä hällä ei eres tulis miälehen... no nappasin mää siältä pari sellaasta...  mutta kuitenkin!

Huamasin notten oo hetkehen laittanu kuvia niin laitan tällääsen nätin luannon ihimeetä kuvan pelastettu pesähän menevistä polttopuista!!!

26014.jpg

Eihän tällääsiä kirjootuksia kukaan jaksa loppuhun asti lukia, paitti Eeva, Krisse ja plokisysteri